Dank je wel

Graag wil ik de volgende mensen bedanken. Zij hebben meegekeken en meegedacht tijdens het proces van schrijven of hebben een bijdrage geleverd aan mijn boek of aan de boekenlegger.

Jan Albert Ernsten heeft Floortje voor de cover geschilderd.  Een prachtige, waarheidsgetrouwe weergave van Floortje waarin haar kracht, kwetsbaarheid en vrolijkheid  te zien zijn. Meer van zijn werk is te zien en te koop via www.ap-arts.nl

Gerke en Sandor Lemstra hebben meegelezen en zijn op diverse vlakken ondersteunend geweest, vanuit hun schrijf-en uitgeef ervaring van het boek www.in15minuten.nl.

Priscilla de Boer. www.sensum.nl heeft het boek vorm gegeven en de cover ontworpen,

Siegfried Woudstra  van www.woodydesign.nl heeft zorg gedragen voor het drukwerk.

Dankzij Bas en Maaike van den Landen www.basisidee.nl krijgt u de prachtig boekenlegger in dit boek aangeboden.

Maaike Widdershoven en Bartho Braat, beiden ambassadeur voor kinderen met Rett syndroom,  wil ik hartelijk bedanken voor de mooie aanbeveling op deze boekenlegger .

Dankzij inzet van www.discfactor.nl en Robert Pleizier www.a12media.nl is deze mooie website/shop tot stand gekomen.

De volgende mensen en bedrijven ondersteunen de verkoop van het boek Lieve Floortje. Zij zijn onderdeel van de bijzondere wereld waarin Floortje zich beweegt.

Monique van Oijen is de oprichtster van Pien & Polle special kidswear. Haar dochter heeft het Rett-syndroom. De kleding die speciaal voor Pien & Polle ontworpen en gemaakt wordt, is voor veel kinderen en jong volwassenen met een beperking en hun ouders een fijne aanvulling, omdat het aansluit bij de vaak specifieke wensen die zij hebben.

www.pienenpolle.nl


Reinaerde De Bombardon
Feestwinkel, bakkerij, kunstatelier en koffiecorner voor mensen met een verstandelijke beperking.

Achterkerkstraat 14
3901 DS Veenendaal
www.debombardon.net