Het Boek2018-09-17T13:46:25+00:00

Lieve Floortje, jouw verhaal, ons bijzondere leven.

Lieve Floortje, jouw verhaal, ons bijzondere leven.

Ik schrijf ons verhaal aan mijn oudste dochter Floortje van 18 jaar. Over haar leven dat kwetsbaar is door Rett syndroom. Over ons leven waarin haar meervoudige beperkingen de dagen bepalen. De weg die wij, met ons gezin, met vrienden, PGB, zorgverleners en instanties afleggen. Beschrijvend, zonder boosheid of frustratie. Een eerlijk en open verhaal, waarin ik op zoek ben gegaan naar gevoelens die ik  niet onder ogen durfde te komen. Altijd kijkend naar al het goede in ons bijzondere leven, waarin liefde ons verbindt.

Een boek waarin ouders van kwetsbare kinderen zich zullen herkennen. Het nodigt uit om emoties te durven voelen en te erkennen.  Een boek waaraan mensen die intensieve zorg verlenen aan een naaste zich kunnen spiegelen, in de oneindige liefde die onder druk komt te staan door de continue druk van 24-uurszorg.

Een boek dat aan mensen in de naaste omgeving van deze bijzonder gezinnen een kijkje geeft in het kwetsbare leven en de beperkingen die op hun pad komen. Professionals krijgen inzicht in de impact die hun betrokkenheid  heeft en worden uitgenodigd hun gevoel meer te laten spreken in de contacten met kinderen en ouders.

Het boek Lieve Floortje, jouw verhaal, ons bijzondere leven is te bestellen

op deze website voor €18,95 excl. verzendkosten.

Bestel online

Verkooppunten

Primera van Walsem

Dr. Slotemaker de Bruïneplein 31

3904 CX Veenendaal

Bruna Ellekoot

Veenslag 86

3905 SL Veenendaal

De Bombardon

Achterkerkstraat 14

3901 DS Veenendaal

The Read Shop

Thorheimpassage 3

3941 ET Doorn

Boekhandel Van Kooten

Zandstraat 143

3905 EB Veenendaal